2022-12-15 69 浏览
返工返到個人需要酒精振作一下,提醒自己就放大假,努力頂多陣。芝士洋蔥湯:洋蔥湯濃濃高湯既味道,有黑椒香,天氣凍既日子飲完個人溫暖咗好多。上面仲細心鋪咗芝士塊,多咗奶香既層次感。煙三文魚蟹子沙律🥗 沙律菜新鮮,仲有少見既荷蘭橙番茄仔。而且煙三文魚分量幾多我點咗杯Snow Ball 精神一下自己,甜甜地又細滑,幾易入口。朋友杯Aperol Spritz顏色好靚,用咗Prosecco氣泡酒,顏色好似黃昏一樣溫暖。另外朋友點咗青口跟薯條🍟:青口既分量大,好似食極都有,同埋開曬口,配埋煙肉忌亷汁食好惹味。最後仲有個壓軸登場既德國豬手,豬肉上台既時候仲有火炙既環節,外皮燒得香脆,味道剛剛好,配埋酸菜絲+薯蓉,食到好飽。店面仲有土耳其燈,非常有格調。

芝士洋蔥湯:

店面仲有土耳其燈,非常有格調。