夜。鐵板燒

Yoru Teppanyaki
呢排朋友圈都打卡呢間餐廳👅今次果然無黎錯,呢度Lunch omakase真系好多好野食,入面既刺身認真夠特別夠正宗!💯赤身 &大拖羅(熟成/ dry aged )💯睇上去係豪華級,味道係好好食,大拖羅就是熟成的牛肉,甘樣整更加嫩滑,同時增添了深厚的風味。它的口感豐富,肉質鮮美,每一口都能感受到濃郁的肉香。💯櫻花漬水信玄餅💯👅=份量十足,味道甜甜酸酸好開胃之餘,感覺好清新,味道好夾,搭得好出色。💯幹飄小卷 ( 其實系胡蘆瓜)💯👅其實是胡蘆瓜製成的。胡蘆瓜口感清脆,味道清香。經過幹飄的處理,胡蘆瓜變得更加香甜,口感更加爽口。👍🏻👍🏻整體上食物製作菜式都好用心,花咗唔少功夫,一定一定會再支持!