今次嚟到尖沙咀呢間人氣漢堡扒專門店 🔥🥰其實想食好耐 今次終於食到 佢嘅特別之處係自己煎自己食 喺廚房企喺度煎炒煮炸試得多 坐喺度舒舒服服煎漢堡扒就真係未試過!👨🏻‍🍳餐牌有套餐同單點 本身諗住叫單點 但係見到佢套餐包兩種唔同嘅漢堡扒set 仲送多個泡菜豚肉飯+2杯嘢飲就即刻叫咗🤤我哋叫咗套餐version 4 包一個菠蘿煙肉和牛漢堡扒🍍🥓同埋一個芝士蛋蒜和牛漢堡扒🧀🍳 一個泡菜豚肉飯同埋兩杯嘢飲 個人加$5叫咗罐啤酒 食煎炸野最好配啤酒 真係爽皮到呢🍺套餐$348+1 兩個人share最尾加埋一就差唔多$200一個人左右 都值嘅 話晒有得玩又有得食😆😆煎得塊漢堡扒靚嘅感覺真係好滿足㗎 同埋佢服務態度真係幾好 有問題都勁有耐性咁答 下次漢堡扒癮起嘅時候再嚟幫襯先🤟🏻

2021-07-11