2023-05-27
同樣位於WM Hotel嘅餐廳,MSquare相對WM@Café充滿色彩,餐廳內有不同的娛樂設施,不但有桌球,更有哥爾夫球模擬遊戲(按時收費)是集合遊戲元素的餐廳。整個感覺好像去旅行都度假一樣,環境優雅恬靜。而餐廳內的食物更是相當高質,有各式各樣的意粉、漢堡包、沙律和奶昔等等。🦞Lobster Mac & Cheese 🧀呢個燒龍蝦尾通心粉用咗Cheddar Cheese & Parmesan Cheese 整,雙重芝士雙重口感,完全滿足哂芝士迷嘅細佬仔。🦑🍝Calamari Squid Ink Pasta 呢個有Pommery 芥末忌廉汁嘅墨魚意粉味道還可以,比較乾身,唔似一般墨魚汁嘅墨魚意粉,芥末唔覺辣,但獨有嘅香味應該唔係人人鍾意,特別係比較年紀細嘅小朋友。🍓🧇Strawberry & Custard Waffles 賣相一流嘅窩夫永遠都係小朋友嘅至愛,士多啤梨同藍莓都夠甜配合香脆的窩夫,非常好味。 🍫🥛Super Oreo加入Oreo元素嘅奶昔,奶味香濃,味道適中,加上Oreo碎碎,都幾好飲。☕️Latte可加hazelnut/Caramel 口味,不錯👍
🦑🍝Calamari Squid Ink Pasta
🍫🥛Super Oreo
☕️Latte
可加hazelnut/Caramel 口味,不錯👍
Strawberry & custard waffles
Lobster Mac & cheese