2019-06-26
放工想同男朋友近近地喺屋企附近食飯次次經過都見到好多人排隊今次上網睇完食評決定試一試好在去到因為天氣唔好 閒日 所以冇乜人等位舖頭地方幾闊落舒服 裝修亦都新淨使用掃描code睇餐牌 幾特別 事不宜遲 拿拿林落order先情迷橘子香橙芒果味 雖然話係沙冰但係似milkshake多啲唔會話太甜 不過就唔係太解渴松露雜菌湯有松露味 但比較浠 加咗少少黑胡椒味道更加豐富 而且可以再熱小小黑松露薯條黑松露醬 冇黑松露味沙律醬味太重 完全蓋過晒黑松露本身陣味 薯條亦都太硬 結果要問侍應拎番茄醬同落黑椒調味虎蝦辣肉腸香蒜鮮茄蓉忌廉尖通粉香濃嘅番茄醬味 虎蝦亦都好彈牙 唔錯炭燒澳洲豬鞍架配焦糖黃莓汁終於到全晚最期待嘅豬鞍架 伴碟有少少西蘭花 四季豆同薯蓉豬肉質地好林 有肉汁 好香炭燒味 皮燒到脆脆地tim 黃莓汁有小小太甜輕輕點小小就夠 薯蓉亦都系正常水準但菜同四季豆應該係一早烚定所以有小小苦同凍 但整體來講都不錯士多啤梨芝士蛋糕唔係好食到士多啤梨味但都係一件不過不失嘅芝士蛋糕利申:當我地叫嘢飲嘅時候侍應主動提議轉餐加$20有嘢飲餐湯同埋甜品平民街坊餐廳泥講水準算幾好 埋單$425下次一定是埋lunc
次次經過都見到好多人排隊
今次上網睇完食評決定試一試