2016-07-26 352 浏览
話說pizzahut最近出左個批出面有好多粒粒芝士既。見細佬生日就成家人黎試。無諗過咁好玩。食之前waitress已經拎左個coupon同可樂黎話邊個食中左有辣椒就可以有呢份禮物。連奬品都預備埋,真心覺得佢有誠意!之後我地一家5口就開始你meet一舊我meet一舊咁。中間大家仲唇槍舌劍咁,不亦樂乎。個芝士粒mix左兩種芝士,比平時食芝心批再香d。加上佢每一粒外層都烤到好脆,熱辣辣既口感真係令人忍唔住口。我最喜歡係入面有ham既,薄薄既一片令個芝士粒味道無咁單一。重點係舊ham fake左我地幾次以為自己食到辣椒pizza上既料就一如pizzahut水準啦!今日食得好開心
2016-07-22