有冇食過自帶豐唇效果嘅韓式炸醬麵?龍旺角朗豪坊一間岩石板燒韓國餐廳,入門口已經圍住岩石效果嘅氣氛,好似入咗洞穴咁~我哋叫咗個set餐~夠二至三個人食坐低點完嘢食,凳都未坐,店員已經好迅速咁樣開始燒肉俾我哋,我冇諗過原來有專人負責燒肉🤣好貼心《岩石板燒 Set B(2-3人用) 》. 罈子五花肉 450g 現場即燒五花肉,聽住啲油燒起上嚟嘅辣辣聲,望住佢哋由粉紅色變做金黃色,半碟仲有雞髀菇同埋泡菜,仲會有埋蒜頭,夾埋一齊食,即燒即放入口,啲油喺個口入邊爆開真係好正!·石板炸醬拉麵 (有得揀辣同埋唔辣)應該咁講,佢係有得揀BB辣同埋辣一辣呢個面啲醬汁真係好好味,雖然揀咗個好辣嘅,不過辣得好過癮~辣到個嘴唇都變到紅卜卜脹卜卜·韓式芝士蒸蛋一大片芝士放落去蒸到脹卜卜嘅蒸蛋上邊,匙羹一筆落去拎起上嚟嗰個畫面真係好靚~啲芝士仲係拉絲嘅~呢個一定要趁熱食,但係真係小心睇熱會辣親嘴仔🩷·蕎麥冷麵 推介✨望落去以為平平無奇,佢嘅湯底下便有個特製嘅醬,撈勻咗之後配埋跟湯嘅醃蘿蔔,酸酸甜甜,係超級好味!·韓式特飲士多啤梨米酒 - 甜甜地嘅韓式Cocktail哈拉邦米酒- 我稱佢為wisky soda咁酒精濃
有冇食過自帶豐唇效果嘅韓式炸醬麵?
我哋叫咗個set餐~夠二至三個人食

《岩石板燒 Set B(2-3人用) 》

. 罈子五花肉 450g

·石板炸醬拉麵 (有得揀辣同埋唔辣)
應該咁講,佢係有得揀BB辣同埋辣一辣

·韓式芝士蒸蛋

·蕎麥冷麵 推介✨

·韓式特飲
士多啤梨米酒 - 甜甜地嘅韓式Cocktail
哈拉邦米酒- 我稱佢為wisky soda咁
酒精濃度唔係好高,女士們好啱飲🩷
2025-08-06