餐厅: 牛角日本燒肉專門店 (東港城)
资讯:

2018-05-14 889 浏览
燒肉燒肉食過牛角既朋友都應該知道,會成日心思思想食。不過個人就比較細食,所以鍾意食單點既牛角鋪,抵啲嘛。今日經過東港城見到有牛角,就唔係好多人就入去排啦。當然要叫牛角紫菜飯啦,簡簡單單配肉食,正呀。而肉類就叫左3個牛肉,有牛舌、牛肩肉同牛肋肉。我最鍾意就係佢可以比我揀醬汁,夠晒flexible,蒜蓉味好足料,正呀。建議大家燒果時較大火啲燒,唔係啲肉會好老架。平時食開牛角,我最愛就係燒蕃薯,會脆卜卜又香。但東港城呢間牛油比得太孤寒,完全唔夠燒啲蕃薯,令到佢又焦又唔夠香,勁失色!要改善下呀!不過整體黎講,其實牛角係連鎖燒烤店黎講已經好高質。雖然唔平,但一定會上癮!
燒肉燒肉