2022-09-03 74 浏览
揾食推介 ෆ 𝑭𝒍𝒂𝒎𝒆𝒔 ෆ呢間餐廳係無意中睇到 我去嘅係黃埔分店 餐廳職員好友善🙌 入座安排咗張舒服嘅梳化位畀我哋🙇‍♀️我哋點咗兩個主菜 ₁ 招牌春雞 ² 牛排配虎蝦💁‍♀️首先講下個春雞先 調味有少少煙燻辣味🌶 唔係太濃 但係絕對夠哂味 適合唔太重口味嘅你 驚喜在於肉質鮮嫩唔乾💧 冇好鞋口個種質感 🍟跟餐嘅薯條非常足料 有少少香料喺面 好怕食到成口油嘅薯條 但呢個冇 值得推薦😋💁‍♀️我本身唔食牛 聽阿丁講 十分入面佢都畀八分 扒帶好香嘅烤牛味 唔韌 食得出係有質素嘅牛扒 而且大蝦新鮮 夠彈牙 薯條就一樣 夠曬大份又香脆埋單四百令蚊💰 性價比幾高 而且分店位置方便 大家可以去試下✨️🔉 係openrice訂座唔同時段仲有折扣𝑭𝒍𝒂𝒎𝒆𝒔黃埔花園2期錦桃苑地下G10B號觀塘海濱道77號海濱匯1樓2號觀塘鴻圖道51號保華企業中心地下1號鰂魚涌海灣街25號海灣大廈地下A2號
揾食推介 ෆ 𝑭𝒍𝒂𝒎𝒆𝒔 ෆ

我哋點咗兩個主菜 ₁ 招牌春雞 ² 牛排配虎蝦