2022-10-17
之後食過拿破崙✨ • 𝐂𝐫𝐨𝐟𝐟𝐥𝐞🥐都好滿意知道最近新推出💁🏻♀️御 • 和風 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮由世界冠軍🏆甜品師𝐂𝐡𝐞𝐟 𝐆👨🏻🍳首創鮮果風𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮仲要用埋日式 • 和風🇯🇵風呂敷包到靚一靚😍我就一定要買番個食啦😚~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪御 • 和風 Tiramisu • 日式草莓 ($318)每日限定製作𝟐𝟎個❣️ (𝟏𝟖𝐜𝐦 x 𝟏𝟖𝐜𝐦 • 𝟔人份量)店員用風呂敷包到咁靚,真係有少少唔捨得解開🫣蛋糕用左個仿木既包裝盒 • 透明蓋🪵即時睇到表面既草莓🍓 • 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🤍排到靚靚平時食 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮,表面多數都係一層可可粉🤎依個加左鮮果望落顏色𝐒𝐡𝐚𝐫𝐩左勁多🤩夠晒搶眼👀中間既手指餅浸得夠透,食落鬆軟🧏🏻♀️而且店舖用既都係高級材料💎大阪產🇯🇵高乳純正濃厚忌廉🤍意大利進口🇮🇹𝐌𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫𝐩𝐨𝐧𝐞 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞🧀鹿兒島產✨薩摩赤玉✨雞蛋🥚食落味道夠濃,口感綿綿 • 幼滑😚.御 • 和風 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 系列總共出左𝟒款口味除左我揀既草莓🍓,另外仲有💁🏻♀️熟成芒果🥭 ($318) / 伯爵茶無花果🫖 ($318)
知道最近新推出💁🏻♀️御 • 和風 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮
仲要用埋日式 • 和風🇯🇵風呂敷包到靚一靚😍
我就一定要買番個食啦😚
店員用風呂敷包到咁靚,真係有少少唔捨得解開🫣
蛋糕用左個仿木既包裝盒 • 透明蓋🪵
即時睇到表面既草莓🍓 • 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🤍排到靚靚
平時食 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮,表面多數都係一層可可粉🤎
依個加左鮮果望落顏色𝐒𝐡𝐚𝐫𝐩左勁多🤩
夠晒搶眼👀
中間既手指餅浸得夠透,食落鬆軟🧏🏻♀️
而且店舖用既都係高級材料💎
大阪產🇯🇵高乳純正濃厚忌廉🤍
意大利進口🇮🇹𝐌𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫𝐩𝐨𝐧𝐞 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞🧀
鹿兒島產✨薩摩赤玉✨雞蛋🥚
食落味道夠濃,口感綿綿 • 幼滑😚
御 • 和風 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 系列總共出左𝟒款口味
除左我揀既草莓🍓,另外仲有💁🏻♀️
熟成芒果🥭 ($318) / 伯爵茶無花果🫖 ($318) / 香印提子🍇 ($368)
我今次買既風呂敷係粉紅色💖櫻花圖案🌸櫻
見店舖𝐏𝐨𝐬𝐭𝐞𝐫🖼️仲有另一款藍色都好靚💙