2018-03-18
呢間串燒店已經成為我心目中第一位ge宵夜佳選❤️,係用心經營ge小店,野食完全唔馬夫,用心燒,最欣賞佢ge獨特沙爹醬。串燒價格算親民,其實佢隔離都有一間串燒店打對枱,不過我無試過,因為食過呢度一次翻唔到轉頭。不如我介紹下我黎到必食ge菜單啦,燒韭菜軟硬適中保持水份,配搭均勻又惹味ge調味粉同芝麻,豬頸肉夠爽、珍寶蟹捧超大條夠蟹味、豬仔脾多肉夠香,最後係最驚喜部分燒雞脾,只需要22蚊,好大舊多肉,仲切埋比我方便一啖啖肉食😍,皮好香脆,配合少量蜜糖同沙爹醬簡直完美,好開胃,佢個醬偏重花生醬味同甜,食完想再食,而且佢唔會話落太多遮走哂原本ge味。其餘亦推介雞肉、雞腎、燒茄子、菠蘿等等,小店經營,行動支持❤️。提提大家,如果唔想等太耐可以到前5至10分鐘打過去落單,講翻坐低食就得。