餐厅: 夜上海
资讯:

2021-04-11 1394 浏览
夜上海一直係我最鍾意嘅上海菜餐廳 由以前Hong Kong Hotel 食到而家搬咗去K11 musea 水準依然不變 環境仲好過以前好多 不過就好似冇以前咁大間 但都冇乜所謂 招呼一樣咁好 片皮鴨呢度係必食嘅 片皮鴨片得好薄好精美 形狀好靚 之後仲可以兩食 銀芽炒鴨絲都非常好味鎮江肴肉 味道正常 可以一試江南脆鱔 非常好食 😋 每一條都好香濃脆口 會令你食到停唔到口野山蒜油爆蝦 香脆惹味 果d野山蒜切到好幼細再爆到好香口 好好食 蝦都係脆卜卜咁 又係正甜品類既完部都好好食 點心好精緻 果紅棗糕勁香滑 必食呀

鎮江肴肉 味道正常 可以一試
甜品類既完部都好好食 點心好精緻 果紅棗糕勁香滑 必食呀