星期四收工的晚餐,是這間fusion style連鎖壽司店。簡約得體嘅包裝,顏色配搭鮮艷亮麗,望落非常醒神。🥢店員手勢純熟,三五兩下,就整好卷卷壽司,雖然dinner time人多,但等待時間唔會太耐。Black magma 吞拿魚茸質地幼滑,無咩筋位,加埋清新黑芝麻汁,整體不錯。味道上不算好多層次,但質感一流,而且餡料充沛,整體不錯。🥢雖然不錯,但個人就更愛呢款巨size嘅Crunch,餡料充足之餘,亦都好多樣化,有甜蛋,沙律菜,三文魚,蘆筍同蝦米仔等等。入口酥脆口感同細膩滑溜嘅口感都並存,層次豐富,令人非常飽足。另外,佢地嘅燒帶子壽司亦係B仔嘅心水推薦,柔軟鮮甜,貝柱肥厚,高質。*等食物嘅時候,可以望住佢哋製作過程,令人感覺安心。

*等食物嘅時候,可以望住佢哋製作過程,令人感覺安心。