2021-07-21
早輪喺網上成日都見到呢一間燒肉店好吸引,今日終於book到位食啦yeah!!.放題嘅選擇分A-F,質素低至高,最平由$348-最貴$1098,而我就揀咗個人認為最實惠嘅course C, 閒日連加一$493就可以食埋拌生牛肉,可惜牛舌刺身售罄就試唔到,建議入座前先詢問食物售罄情況。 特選拌生牛肉口感非常之爽彈,沒有腥味或甦味,處理得非常好,如果接受唔到生牛肉嘅話,我仲有一個食法可以推介俾大家,仲要係非常之好食,由於佢個餐係有扇貝可以叫嘅,咁食扇貝留返個殼,將已拌勻雞蛋醬汁嘅生牛肉放上殼煮熟,你會食到一種從未食過的熟牛肉口感,真心極好食,煮熟嘅牛肉會更加香,但同時保留到生牛肉嘅口感,大家一定要試吓😆😆!!.呢個餐係最低門檻有大判壽喜燒牛里脊肉&壺漬牛肋肉揀,壽喜燒呢個真係非常之好食㗎🤩醬汁同隻溫泉蛋都做得非常好🤩而且牛里脊肉脂肪分佈平均,食起嚟唔油膩,牛味香濃,薄薄一塊好快就燒熟,建議主攻!.另外仲有大量日本雪條選擇,餐廳仲會show埋包裝圖方便顧客選擇非常貼心,而自製甜品只有朱古力慕絲同焦糖布甸揀就比較少啦,另外仲有數款沙律揀,飲品種類亦都好多,汽水果汁任君選擇,總體而言抵食又好味!🤩
另外仲有大量日本雪條選擇,餐廳仲會show埋包裝圖方便顧客選擇非常貼心,而自製甜品只有朱古力慕絲同焦糖布甸揀就比較少啦,另外仲有數款沙律揀,飲品種類亦都好多,汽水果汁任君選擇,總體而言抵食又好味!🤩🤩🤩值得一試😙