2021-01-30
有食開邊勞放題的話,冇理由冇聽過牛大人呢間咁出名嘅打邊勞放題掛第一次再同老婆嚟食中午放題,叫咗呢個阿嬤養生濃湯鍋,再配極上澳洲和牛套餐M5肥牛好靚呀,肥瘦適中色澤均勻,雪花比例同分佈老好靚,入口都好快溶,重點推介澳洲m5和牛肩肉,牛味重,配養生呢類湯,汁都可以唔洗點。食牛肉之前記得去配料區,有10幾款配料俾你襯味,喺呢度推介大家試埋嗰個洋蔥牛肉汁,味道酸酸甜甜,又好味又開胃。蔬菜同埋丸有大量選擇,重點推介特級花枝丸,夠彈牙夠香。特別選擇可以試呢個芋頭貢丸,人生第一次食,公園嘅香味之餘咬落去仲有少少粉粉地嘅芋頭。飲品櫃見到都開心,唔止平時嘅可樂檸檬茶嗰啲啦,仲有牛大人自己做嘅冷泡茶,分別有桂花烏龍茶,洛神花,菊花普里,仲有非常好飲嘅白桃烏龍。食到最尾一定要食埋豆腐雪糕,打開個蓋賣相好之餘,超香豆腐味。我自己明明好飽都食咗兩個😂ps 留意自己揀啱時間先好黎,雖然平時係咪都有5 60人排緊隊😂