2017-12-18
曾經同男朋仔講想趁著冬天一齊去食芝士雞煲,今日佢就帶左我去太子米走雞食芝士雞煲,好滋味又好窩心!黃金芝士雞煲 $168 (2-3人份量) : 芝士碎ge份量我地揀左普通,如果超鍾意食芝士ge朋友可以揀激量😁雞煲份量都唔少,可能係一路行街都食左唔少小食ge關係,食完個雞煲都少少飽飽地😂d雞大大件,雞肉好嫩滑!平時麻辣雞煲就食得多,今次試芝士雞煲,真係別有一番風味,係幾match ge!食完雞煲就加湯開始打邊爐!特級雪花肥牛 $138 $小): 打邊爐點少得靚肥牛!牛肉肉質鮮嫩,就算碌得過熟左少少都唔會韌,唔錯!竹笙墨魚滑 $88: 特別推介竹笙墨魚滑!竹笙爽口,墨魚滑又非常彈牙,又係另一款Perfect Match!蟹柳 $20 (半份): 點黎過下口癮!食落都👌🏻最緊要係唔係粉粉地果種蟹柳!生菜 $40 (全份): 有菜至稱得上均衡飲食,打邊爐都要健康!生菜幾新鮮,爽口!冬天食雞煲打邊爐真係正!食完暖笠笠舒服哂!
食完雞煲就加湯開始打邊爐!
冬天食雞煲打邊爐真係正!食完暖笠笠舒服哂!