2015-08-15
放題任食 (5.5/10)番本 ,確算是回本的不錯選擇之一,大食量如我或我朋友的話,勉勉強強都叫番到本,可惜,質素不高😔但食過更高質素的放題而言後(eg:極尚大喜屋)難免會覺得番本好普通,無論刺身或者係熟食都好,都輸大喜屋系列幾條街,唯服務不錯☺️雖然價錢係比較平 ,但可惜在於款式太少了,而且刺身也不太突出,食不出鮮味,感覺也不太新鮮,蝦都叫唔錯但頂多1啖起2啖止,無令人食指大動既衝動。炸物好多都粉太厚!睇得出炸了一段時間了,同埋燒物好咸好乾😣😣Order既野都嚟啲唔嚟啲咁,雖然服務生好好人真係有幫我地追,但還是有啲失望呢,唯獨我地一行3人覺得燒菠蘿不錯吃,純粹是因為我地3個鐘意食菠蘿🍍🍍讚一讚係,樣樣都細細份,減慢飽肚可以試多啲唔同野,同埋飲品有梅酒同asahi我幾鐘意整體而言,實在屬中等水平
放題任食 (5.5/10)
整體而言,實在屬中等水平