2018-06-13 374 浏览
餐廳格局很簡約,入到去座位唔多,坐低有少少覺得係日本既連鎖快餐店。食物選擇一個大餐牌一目了然,一眼睇哂,大致分為魚生飯,咖哩飯同拉麵烏冬,每個主食都有配飲品,但選擇唔多,只有菊花蜜,雜果賓治同橙汁。另外可加配小食同壽司。今次我試左個咖哩吉列海鮮飯,咖哩汁同飯量都好多,咖哩係日式甜咖哩,有紅蘿蔔同瓜冇薯仔,一啲都唔辣既,撈飯食好食,飯係飽滿珍珠米,煮得比較淋。餸方面有兩條炸蝦🍤鬆脆熱辣辣,不過蝦就幼身,炸魚大份幾好食,炸蟹鉗外脆內軟,也不錯的!菊花蜜出乎意料地好飲,好濃蜜糖味,又大杯👍🏻👍🏻整體黎講屋村小店都ok既,價錢略貴,如果呢個餐只係$40既話我會覺得抵食啲🤔