2022-05-24 3141 浏览
我呢个九龙人好少去屯门搭轻铁既次数系一只手数得晒无留意上落车都要嘟八达窿哎呀~大乡里呀🫣✐ 优点:·份量多·定价合理·平日午餐免收加一服务费✐ 缺点·女职员粗口烂舌,好生活化🤣·午餐选择唔多·地方偏格涉❒ 黑糖苹果西打猪软骨饭 — $64一上枱第一个感觉系⋯😦omg好大份,猪软骨旧旧至少都有半个女仔手掌咁上下大细🫠不过猪软骨唔够稔仲够粗鞋,个底偏油,唔知系咪就快放break有啲位唔够热😪😪!?份量多都挽救唔到成件事⋯⋯❒ 夜市地瓜条 — $46超赞!热辣辣🤩粗身蕃薯条炸得外脆内嫩,够粉够绵,系我最爱既质地,洒上适量既梅子粉,酸酸咪咪开胃又能够和中油腻,忍唔住一条驳一条食😎❒ 黑糖茉莉花冬瓜茶 — $28天气大热,我都忍唔住饮两啖冻野降温🤫冬瓜茶味道突出,黑糖独有香味加唔少分,甜度适中,配热辣辣既野食感觉几岩🤣其实原定系黎做日本妹呀嘛🇯🇵点知做左个唔上唔落既台妹🇹🇼🤫食饱再去屯赤散步然后又用返个几钟出返市区🙂🙃
我呢个九龙人好少去屯门

·份量多
·定价合理
·平日午餐免收加一服务费

✐ 缺点
·女职员粗口烂舌,好生活化🤣
·午餐选择唔多
·地方偏格涉