2015-07-21 820 浏览
同朋友好耐冇見 又諗住出尖沙咀行街 尖沙咀咁多嘢食 就決定試吓新開嘅一蘭 一欄比我嘅印象好高級 啱啱開張個時仲要排晒隊 今日都驚好多人 所以約咗朋友12點就去到 一入到去位置好寬敞 完全冇人排隊 真係好正 店員服務態度都好好好熱情 我哋冇揀到自修室座方便傾計 一坐低就比張菜單我哋 講解下點樣叫餐 等左一陣啲嘢食就上 叫咗個釜山肉燒 覺得比較好似肥豬肉只系冇咁油膩 而主菜拉麵都係普普通通 叫左五倍辣 個辣醬幾好 不過啲叉燒實在太少 得個兩三片 嘢飲又貴 所以淨係拎咗水飲 整體上嚟講較突出嘅係店員親切嘅服務態度同環境 食物質素就普通 價錢太高級 下次應該會揀大眾化價錢嘅拉麵店
2015-07-21