2021-01-23 438 浏览
早期係呢到附近報咗兩個課程讀,嗰時都未有晚飯禁堂食,所以好多時上堂前都會係呢到食個下午茶配甜品,下午茶都幾抵食,而且甜品都幾好味。因為之前食過覺得味道唔錯,咁而家夜晚無堂食,又試吓佢D外賣晚餐😊—————————-🟫馬來喇沙什錦米線:好足料的什錦炒米線:..炸🦐蝦、叉燒、白蘿蔔、豆腐乾、菜心、蛋、木耳、魚餅......等等👏👏👏👏👏👏好多料呀米缐滑溜、炸吓夠大隻、又有叉燒,白蘿蔔夠甜,豆腐乾健康、菜心爽甜,蛋滑溜,木耳爽脆、魚餅味道不差⋯⋯不過應該似港式喇沙多D,其實最梗要係好唔好食,話知佢係乜弍😂味道就一般,不過就好足料好大碗好多餸—————————-🟩無骨海南雞飯:配例湯:舞茸煲竹絲雞:真係好足料嘅湯,清甜👍———————-無骨海南雞飯:雞肉滑溜,配上木耳,薑蔥,味道一般,不過不失。全部食物都好足料好大碟一般茶餐廳嘅食物質素簡單大眾化價錢、大眾化口味—————開心🥳簡單又一餐

—————————-
🟫馬來喇沙什錦米線:
味道就一般,不過就好足料好大碗好多餸

—————————-
🟩無骨海南雞飯:
配例湯:舞茸煲竹絲雞:
真係好足料嘅湯,清甜👍

———————-
無骨海南雞飯:
雞肉滑溜,配上木耳,薑蔥,味道一般,不過不失。

全部食物都好足料好大碟
一般茶餐廳嘅食物質素
簡單大眾化價錢、大眾化口味
—————
開心🥳簡單又一餐