等咗三个月!晚市堂食回归finally🙃好癫😭😭第一日嘅晚市当然要帮衬黄店 同食最爱嘅泰菜🤩泰cool帮衬过观塘分店2次,但鲗鱼涌呢间今次先第一次去。一入门口已经见到连猪🐷+Pepe🐸霓虹灯不得了!装修好靓 环境好阔好舒适.*""*.·°∴ ☆…·…·…·…·…·…·…·☆·°*""*. .*""*.·°∴ ☆…·…·…食物唔知点解上得咁快 一叫完几分钟,连续上三个𩠌😂🥗无骨凤爪沙律 $78食泰国嘢必食酸酸地嘅开胃菜🥰香料十足!最紧要无骨!🥬泰式炒通菜 $68系好够获气嘅一碟炒菜🥬仲要超!级!大!碟!通菜爽口 绝对系我钟意嘅口感😬泰式炒法比马拉盏更惹味更香口🥰🍝香叶肉碎炒金边粉 $78又系极大碟!平时多数嗌香叶肉碎炒饭🍛今次就嗌金边粉🍜非常香口惹味,质感有少少弹牙😁甜中带酸,食净拎咗走埋第二日返公司做lunch😍🍗泰式烧鸡 (半只)$128呢道菜制作需时 等咗半个钟🕕不过值架。烧鸡外层脆卜卜 配上泰式甜酸辣酱 与烧鸡味道系绝配😜

食物唔知点解上得咁快 一叫完几分钟,连续上三个𩠌😂

🥗无骨凤爪沙律 $78

食泰国嘢必食酸酸地嘅开胃菜🥰香料十足!最紧要无骨!
无骨凤爪沙律

🥬泰式炒通菜 $68
泰式炒通菜

🍝香叶肉碎炒金边粉 $78

香叶肉碎炒金边粉

🍗泰式烧鸡 (半只)$128

泰式烧鸡  (半只)

无骨凤爪沙律
泰式炒通菜
香叶肉碎炒金边粉
泰式烧鸡  (半只)
  • 泰式烧鸡  (半只)