2022-02-17 33 浏览
依家無得食晚市😭食晏晝飯一樣可以好正😋今次就去左🍱荃灣別忘了食新推出台式火鍋🍲任食120分鐘😍依度有成9個湯底可以揀款款都好吸引🤤有招牌台灣麻辣湯、台灣藥膳當歸湯、台式肉骨茶、芝士牛奶🥛鍋、台灣惹味沙茶湯、台式壽喜燒、「別忘了」香濃豬骨湯我就揀咗👉🏻自家製台灣蕃茄湯、台灣香濃椰子🥥雞湯2個湯底都勁香🤩蕃茄湯甜甜的又好開胃椰子🥥雞湯椰香味濃又唔會蓋過雞味😌我今次食既係美國SRF 牛肩肉眼芯放題套餐😎放題套餐可以無限♾️追加所選套餐的牛肉、豬肉、羊肉(我個套餐就有👉🏻美國🇺🇸SRF牛肩肉眼芯、美國 Prime Grade牛肩胛、日本🇯🇵鹿兒為美豚梅肉、精選牛板腱)😍任食超過30款火鍋配料包括:花雕嫩雞肉、麻辣鴨血、台式墨魚滑、台式鲜蝦滑、黑松露花枝滑、阿嬤金錢肚等任飲超過15款飲品🧋仲有任食多款台式小吃、台式甜品每位仲包一杯Movenpick雪糕🍦依度既任食打邊爐🍲真係好多野食而且食物質量都好好👍🏻牛肉细嫩油花分布平均肉滑溜醇香肥而不膩🤤依家講返都想去再食過🤣想打好質量既火鍋依度真係不二之選👍🏻👍🏻
依家無得食晚市😭
食晏晝飯一樣可以好正😋
今次就去左🍱荃灣別忘了食新推出台式火鍋🍲任食120分鐘😍

依度有成9個湯底可以揀
款款都好吸引🤤

我就揀咗👉🏻自家製台灣蕃茄湯、台灣香濃椰子🥥雞湯
2個湯底都勁香🤩
蕃茄湯甜甜的
又好開胃
椰子🥥雞湯椰香味濃又唔會蓋過雞味😌

我今次食既係美國SRF 牛肩肉眼芯放題套餐😎
放題套餐可以無限♾️追加所選套餐的牛肉、豬肉、羊肉

😍任食超過30款火鍋配料
任飲超過15款飲品🧋
仲有任食多款台式小吃、台式甜品

每位仲包一杯Movenpick雪糕🍦

依度既任食打邊爐🍲真係好多野食