2023-12-01 44 浏览
时隔一年,今晚即兴带家人上去食~因为有小朋友店家安排咗坐餐枱冇得坐吧枱睇师傅整大阪烧~小朋友话大个要坐吧枱是晚我先到就叫咗2件关东煮:萝卜&炸豆腐,非常入味,特别系萝卜,味道偏咸,汤汁十分浓厚之后人齐叫咗:前菜牛肉干:牛味好重好香但有渣,小朋友食唔到,蒜片好香系焗嘅不是炸嘅~炒面:好有锅气,小朋友食完仲话要再叫😂大虾:好香口,小朋友第一次食虾脚觉得好新奇😂蚝大阪烧:好足料,大阪烧一如既往豪华大阪烧:第一次食,同蚝一样系推介,带子嫩滑,好食黄豆粉大福:好食,呢个必试总结:同一年前比味道依然,保持到水准家人食完都赞好,当晚系平日,不算full,大家都坐得好舒服,上菜速度都可以,食完一样接一样~全部人都满意!服务:人手充足,服务周到~特别系皮肤黑黑头发卷卷果位靓仔哥哥,主动介绍2种大虾嘅分别俾我哋知,又识俾suggestion 我哋,对住小朋友又好有耐性,佢全程负责service 我哋呢枱,好满意但埋单果位高高哋白白净就比较cool啦,惜字如金,签完单粒声唔出就走咗~
时隔一年,今晚即兴带家人上去食~

之后人齐叫咗:
炒面:好有锅气,小朋友食完仲话要再叫😂
大虾:好香口,小朋友第一次食虾脚觉得好新奇😂
蚝大阪烧:好足料,大阪烧一如既往

豪华大阪烧:第一次食,同蚝一样系推介,带子嫩滑,好食
黄豆粉大福:好食,呢个必试

总结:
同一年前比味道依然,保持到水准

• 关东煮
  • 蚝大阪烧