2017-10-26
仿佛魚:時令菜式 魚片上有九條蔥 黑松露等醬汁 需要卷起黎食,食上去酸酸地 但無蓋過晒魚鮮味 魚質有口感 鮮味的 非常開胃!如果食客覺得吾夠酸可以另青檸汁上去。雞泡魚乾:咬落煙煙unun 味道帶少少感味 並無任何異味 另有沙律醬配 燒得岩岩好 吾會過龍。刺身盛合:赤身 咬落好厚身 吾會有根連住。油甘魚 師傅切得好厚身 個人非常喜歡依款 食落甘甘地 厚切可以令食客咬落有口感 超正!三文魚 鮮味。真鯛 第一次食口感吾錯 食落也有口感 同樣鮮味。活赤貝 口感好非常爽口 絕無腥味。甜蝦帶有少少甜味 但不腥口!燒三文魚翅:好香脆 仲帶有少少魚肉 食落魚肉仲好juicy! 加埋檸檬汁將味道提升!壽司:決定交比老闆娘替我地精選。每款壽司刀好新鮮 而且師傅切得好厚身 食落好有質感。最討好我既就系海膽 蟹肉。絕無腥臭味 仲帶有少少咸味 不錯喔!清酒煮蜆:蜆絕無沙粒 而且size刀比較大隻 肉好鮮甜 吾系林身的 一食愛上。紫蘇葉秋刀魚梅子:咬口香脆 當中仲有少少梅子 令到味道吾會單調 味道較酸。白只:原來系魚既精囊 口感好似豆腐甘 味道有點點咸 個人不太討好。