2023-01-08
是日·香香宮煮🎉冬天梗係要打邊爐朋友仔生日🌋點名想食呢間💖OpenRice訂台重有六八折🫶🏻一入到去可以扮吓做皇帝先🤣今日我哋做咗一日皇后因為我哋去咗慈寧宮🤣🤣同埋不得不講呢度侍應嘅服務真係好好介紹得好詳盡而且晏晝嚟食嘢基本上冇限時👍🏻👍🏻三個人唔算叫咗好多嘢食😍花花公主牛魔王大set💫入邊有好多款唔同嘅肉但係最期待嘅花雕牛就唔係好食到酒嘅味道🤷🏻♀️但普遍啲牛都好食質素高🥳不過好老實如果唔係有六八折唔會叫呢個set黎試🤣建寧公主卜卜蜆煲💫入邊超多蜆😍味道鮮甜🤘🏻最重要係入面d蜆又大粒又冇沙🤤🤤🤤蟶子皇💫大大隻勁新鮮💖勁辣牛丸💫食一啖搞唔掂🤣辣到會覺得菊花痛🤣🤣蟹黃餃💫超足料但係有啲膩珊瑚蚌💫新鮮爽口彈牙🤘🏻黃金響鈴💫必點🥰即叫即炸✨滿滿嘅鹹蛋黃食過返唔到轉頭🎉🎉🎉芝士蝦球💫蝦球唔算彈牙但係計時可以拉到好長🤣🤣炸魚皮口💫正常水準👍🏻午餐肉💫午餐肉的確好厚🤓同埋呢度嘅午餐肉係炸咗就可以有雙重口感😚三碟唐生菜🤣埋單千$1300左右🤓我哋12:30去到都坐到16:30完全冇趕過我哋走👍🏻啱晒幾條女係咁吹水🤣
一入到去可以扮吓做皇帝先🤣
三個人唔算叫咗好多嘢食😍