2021-06-22 218 浏览
今晚同左班同事黎食放題!!!雖然我地都係女孩子,但食力不弱架,所以大家都決定升級食好啲食“蠔”啲xpp升級食物有新鮮飽滿既有壳生蠔!我地都覺得生蠔唔錯幾鮮味,所以都有encore😆😆另一款升級食物係帆立貝海膽~帆立貝既鮮甜融合濃郁既海膽,獲得我地一致讚賞!!其他既食物種類都好多,一般放題有既壽司刺身、前菜小食、炸物串燒同煮物鍋物都有齊~壽司方面,自己一向偏愛魚脂感滿滿既火炙壽司!!呢度仲有最愛既左口魚邊,size唔太大,食多幾件都唔怕食唔落其他野 呢度既炸物同串燒亦唔會話太油膩,平均質素都幾好!!尤其係色澤金黃,食落外皮脆薄 肉又嫩既芝麻雞翼,連平日唔食雞皮既同事都要破介不去皮~除左日式料理,呢度仲有西式泰式等其他地方既特色食品,可以滿足各人既口味:D最後既甜品都好豐富架~除左有不少不同款式既迷你甜品杯之外,仲有好幾款口味既雪糕添:)有咁多選擇,加上平均既質素都不錯,所以我地都好滿意 🥰🥰
今晚同左班同事黎食放題!!!

升級食物有新鮮飽滿既有壳生蠔!

我地都覺得生蠔唔錯幾鮮味,所以都有encore😆😆

另一款升級食物係帆立貝海膽~

帆立貝既鮮甜融合濃郁既海膽,獲得我地一致讚賞!!

壽司方面,自己一向偏愛魚脂感滿滿既火炙壽司!!

呢度既炸物同串燒亦唔會話太油膩,平均質素都幾好!!

有咁多選擇,加上平均既質素都不錯,所以我地都好滿意 🥰🥰