2023-04-28
之前曾經食過又推介過比大家嘅牛舞見佢最近推出左我自己私心鍾意嘅明太子系列!!除左明太子料理外仲推出左明太子拉絲日式咖喱鍋.除左新嘅限定明太子系列.日本薩摩和牛放題要講到日本和牛自己都幾鍾意薩摩和牛,薩摩和牛勝在油脂分佈平均,油花豐富得黎又唔會令你覺得過膩,同時帶出入口即化嘅口感.明太子拉絲日式咖喱鍋將明太子混合咖喱同芝士整個口味極濃郁!濃和嘅咖喱加上帶一陣辛香嘅明太子估唔到又幾夾.鍋面上嘅芝士隨住鍋內嘅熱力而慢慢融化,盛起咖喱湯嘅同時帶出邪惡嘅拉絲效果.明太子料理明太子拉絲日式咖喱鍋滿瀉明太子大爆丼汁燒豚肉明太子明太子茶漬飯明太子炸雞鮮活龍蝦每4位惠顧指定放題就會送上一隻新鮮龍蝦!上枱嘅時候龍蝦仲郁緊!!龍蝦大大隻得黎又多羔.燒緊嘅時候已經聞到陣陣龍蝦香,龍蝦肉厚且彈牙,充滿鮮味.自助區除左電子自選配料及熟食外,店內亦提供各款熟食料理,火鍋蔬菜配料,飲品及甜品可以選擇.甜品區除左蛋糕及日式菓子外亦有各款雪條.
日本薩摩和牛放題
明太子拉絲日式咖喱鍋