Jami我一向都係放題愛好者🤤🤤今次就簡左旺角既極尚大喜屋,一到步已經超多人等緊個時段一到,餐廳都好快手安排入座👍🏻👍🏻超有效率😍😍多數食放題我一開頭都係嗌左刺身先😝😝咁亦都嗌咗一啲冷盤同埋燒物❣️❣️除咗大家熟悉嘅三文魚,油甘魚,大赤蝦,甜蝦之外,呢度亦都有池魚王刺身同埋松葉蟹腳食😍😍😍😍 冷盤都好特別呢度有個冰鎮柚子海蜇😋海蜇夠曬爽口彈牙,配埋柚子酸酸甜甜咁樣超開胃😚😚珍寶鮮蠔燒,蒜蓉粉絲蒸扇貝同蒲燒鰻魚都係熱辣辣🔥🔥超入味💞壽司方面呢都有唔少嘅選擇嘅😘咁今次就食咗三文魚腩❣️牛油果醬吞拿魚😳白松露油甘魚腩💛黑松露劍魚腩😝醬燒帝王蟹棒等等,啲飯唔會太大嚿而且個配料大大份,正丫😘😘比較罕見嘅佢仲有花膠燉鮮奶🥛🥛蟹肉茶碗蒸等等🦀🦀真係性價比極高💝💝飲品方面呢度真係非常多選擇,成個便利店咁,亦都有冷泡茶提供,另外都有果汁或者係椰青水🥥🥥梅酒🍸🍸清酒嘅選項甜品方面呢度有啲細細地嘅精緻甜品,例如木糠布甸🍮朱古力蛋糕🍫等等亦都有大量雪糕雪條任君選擇🍦🍨🍧
個時段一到,餐廳都好快手安排入座👍🏻👍🏻超有效率😍😍

蒜蓉粉絲蒸扇貝同蒲燒鰻魚都係熱辣辣🔥🔥超入味💞

比較罕見嘅佢仲有花膠燉鮮奶🥛🥛蟹肉茶碗蒸等等🦀🦀