2021-11-27
今次係第二次嚟呢度食飯,上次係晚餐嘅時候你覺得氣氛都幾好,今次就同朋友嚟試吓佢哋嘅假日brunchMenu!佢哋嘅選擇都非常之多,意粉、飯、魚扒、豬排骨和牛扒都有☺️而且前菜都有三個選擇俾你揀。首先前菜方面你可以自己選擇揀幾多個,我哋今次每日都揀咗兩個其中一個都係餐湯和甜品另外嘅沙律就有青蘋果羽衣甘藍沙律🥗蕃茄水牛芝士拌香草醬青蘋果羽衣甘藍非常清新和香甜,佢嘅青蘋果係非常之甜令到羽衣甘藍食唔出有苦澀味👍🏻蕃茄水牛芝士嘅味道都非常之平均燒烤醬焗美國豬肋骨 $188燒烤醬焗美國豬肋骨嚟到嘅時候非常香,不過個顏色就比較深刻,幸好切開豬肋骨之後係沒有窿😀而且豬肋骨嘅肉質都嫩滑,非常容易切開。分量方面佢有三條骨,如果一個人食係絕對夠晒飽帕爾馬火腿盤燒合桃意大利飯 $138點餐嘅時候店員都有問意大利飯嘅軟熟程度,我哋就揀咗偏淋身的意大利飯,因為都食過正宗嘅意大利飯係比較硬身,嚟到嘅時候個意大利飯賣相都非常之靚😚有非常之多嘅帕爾馬火腿,將啲火腿同意大利飯一齊入口,就可以令到個味道更加平均,而且加埋合桃就令到口感更加豐富‼️
蕃茄水牛芝士嘅味道都非常之平均
燒烤醬焗美國豬肋骨 $188