2022-01-11 112 浏览
今日特登去左旺角食好西 因為冇得食夜晚 所以lunch先食d貴野呢間係旺角譽發廣場最高23樓 佢睇既景可以睇晒成個旺角一邊既樓 最遠睇埋海景 咪話唔享受星期六日佢有個lunch set menu我地叫左各一款main course 再配餐湯甜品 同另外2,3 沙律 價錢都算係唔錯 我地再加左杯熱latte 同cappuccino 埋單人頭都係大約250左右 已經食晒full 3-course lunch佢餐湯係南瓜湯 超creamy 唔係hea 你 連埋一個餐包 配牛油 做到好足 沙律要試水牛芝士番茄 香味超勁 同埋加左黑醋汁 係好開胃Main course 就叫左雞胸 同埋pork rib佢個雞胸配左雜菌 食落去可以中和番雞胸本身 加上有黑醋燒汁 成件事一齊食就會好fit Pork rib 都好出色 多肉唔鞋 燒汁都好入味 份量一個人都係好足夠!個甜品係栗子蛋糕 栗子溶好香加上細細地一件 係set lunch finishing 一定要有 擺盤都幾好

星期六日佢有個lunch set menu

已經食晒full 3-course lunch