旺角酸菜魚 超多魚片 黑糖糍粑🖤呢間酸菜魚改變左我一直對酸菜魚嘅偏見🤣🤣必食冷鍋酸菜魚 $188酸菜魚有好多生魚片 厚身肉質又好滑 仲要好鮮甜 平時出街好怕食呢啲魚片 因為通常都唔新鮮😵‍💫 但呢度啲生魚片份量好多又高質☺️👍🏻冷鍋仲有好多餸菜,例如大豆芽丶金菇丶酸菜 仲有寬粉 口感好似啫喱咁 好食又飽肚🤤酸菜魚湯底酸酸地好開胃 重點係一啲都唔會好油膩 唔鍾意食酸菜魚其中一個原因係街邊嗰啲用咗好多油 好重口味😵‍💫但呢個唔會 食得好滿足👍🏻回鍋肉 $78賣相色澤好好,肉片肥瘦均勻 我嗌左小辣但依然都好惹味💕麻婆豆腐 $65一樣買餸都係好好 豆腐好滑 辣到做得好適中 有麻有辣 買咗碗白飯送飯一流🤤黑糖糍粑 $30一餐有甜品我就最開心 糯米炸左之後外脆內軟口感煙韌 上邊有黃豆粉配埋黑糖 非常夾記得趁熱食🤩Somersby Crush $36有閃燈冰 打卡一流好靚😋 仲會變色添 係蘋果酒嚟嘅!我唔鍾意飲酒精飲品都覺得好易入口甜甜地🥰上次食係晏晝都好多客人嚟幫襯呢間,啲食物質素好好!完全係顛覆咗我一直對酸菜魚嘅偏見 好好食值得一試😋
旺角酸菜魚 超多魚片 黑糖糍粑🖤

呢間酸菜魚改變左我一直對酸菜魚嘅偏見🤣🤣

必食冷鍋酸菜魚 $188

但呢個唔會 食得好滿足👍🏻

回鍋肉 $78

賣相色澤好好,肉片肥瘦均勻 我嗌左小辣但依然都好惹味💕

麻婆豆腐 $65

黑糖糍粑 $30