行街行到攰,要Pause It下,補充能量再出發😛 喺旺角街角遇上Pause It,食啲野飲杯野,又一個relax moment🫶🏻🥪黑椒牛肉多士配薯條牛肉好香黑椒味,多士塗上辣根醬,再加上帶有芝麻香味微辣嘅火箭菜,三種風格嘅辣夠晒惹味。薯條香脆可口,份量超多,可以邊食邊吹水😜🍝紅酒汁慢煮西班牙豚肉碎長通粉用紅酒汁加原隻蕃茄仔,熬出酸酸甜甜嘅醬汁底,食落好開胃。每啖長通粉都食到啖啖嘅豚肉,好飽肚。☕️黑芝麻拿鐵好少coffee shop 有黑芝麻嘅飲品,呢杯仲要拉埋花,係一隻獅子嚟架!黑芝麻拿鐵入口細滑,唔會好結,健康又有益🫰🏻🍫朱古力估唔到朱古力都有拉花,喺一隻馬騮嚟架🐵 覺得拉花呢門技術好pro同好減壓,想參加埋佢地個咖啡拉花課程🎨

行街行到攰,要Pause It下,補充能量再出發😛

🥪黑椒牛肉多士配薯條

🍝紅酒汁慢煮西班牙豚肉碎長通粉
嘅豚肉,好飽肚。

☕️黑芝麻拿鐵

🍫朱古力