之前經過旺角T.O.P.商場地下,見到呢間cafe有多款精緻又色彩繽紛蛋糕,而且環境休閒又舒適,以木系簡約風為主,仲有個兔兔logo燈🐰,好啱打卡呢📸呢呢度除咗蛋糕,亦有主食⁡、小食同特色飲品😉🦐黑松露虎蝦肉大蘑菇燴飯 $138呢個Risotto造型好特別,以石頭形狀嘅碗去盛載住,打卡一流,risotto煮得好入味,醬汁好creamy,啖啖黑松露香,仲有彈牙嘅虎蝦肉同大蘑菇,口感好豐富😋⁡🌹 Rose & Lychee Mousse Cake $68呢度嘅蛋糕款式都幾多,看到都有d選擇困難😂,最後揀咗呢款粉紅色玫瑰造型嘅蛋糕,蛋糕係玫瑰同荔枝Mousse,仲有d蘋果肉同雪芳蛋糕,味道幾清香又不會太甜膩😉韓式焦糖鬆餅 $28比較少見有焦糖嘅鬆餅,呢個鬆餅有d似消化餅味,加上面頭淋上焦糖醬,超香的,我都幾鐘意呀,下次可encore☺️🧋芋圓芝士奶蓋烏龍茶$38⁡呢杯茶份量勁多,超大杯呀😂芝士奶蓋都好濃厚帶點芝士微鹹香,而芋圓亦幾多,配上烏龍茶都不錯呀😉
之前經過旺角T.O.P.商場地下,
見到呢間cafe有多款精緻又色彩繽紛蛋糕,

而且環境休閒又舒適,以木系簡約風為主,

仲有個兔兔logo燈🐰,好啱打卡呢📸

呢呢度除咗蛋糕,亦有主食⁡、小食同特色飲品😉

🦐黑松露虎蝦肉大蘑菇燴飯 $138

蛋糕係玫瑰同荔枝Mousse,
仲有d蘋果肉同雪芳蛋糕,
味道幾清香又不會太甜膩😉

韓式焦糖鬆餅 $28
比較少見有焦糖嘅鬆餅,呢個鬆餅
有d似消化餅味,加上面頭淋上焦糖醬,
超香的,我都幾鐘意呀,下次可encore☺️

🧋芋圓芝士奶蓋烏龍茶$38
⁡呢杯茶份量勁多,超大杯呀😂
芝士奶蓋都好濃厚帶點芝士微鹹香,
而芋圓亦幾多,配上烏龍茶都不錯呀😉
下午茶