2018-03-19 358 浏览
每次行過兆萬樓下都好多人想拉你上去食嘢?!上邊都有咁多選擇都唔知去邊間好,企咗樓下一陣搜尋下先,最多人選擇嘅就係壹火鍋,毫不猶豫就直去上去啦,我去嘅時間比較早上入到去就有位.他們的裝修頗有特色,而座位都闊落坐得舒服他們最基本有兩個價錢選擇,一個係雞煲火鍋,另一個係雞煲火鍋加刺身!我本身鍾意食刺身梗係加多幾十蚊啦,之後侍應就會特別給你刺身紙,果然無揀錯款式比平時放題的多,呢個價錢值刺身雖然細細件但係好新鮮,同埋最重要係比足數量!而且唔駛等好耐今次叫咗酸菜油甘魚頭湯底,魚香味超濃,配上酸酸甜甜酸菜份外開胃這個海鮮拼盤大家必定要是超級抵食,每位都係+50幾蚊,有咁大盆海鮮,睇到隔離枱都話話聲!全部都好大隻仲有半隻龍蝦!唔知係咪次次都有,有的話大家記得要叫,真係超抵因為任叫任食的關係所以每種食物數量每次來都會比較少,不過咁樣仲好,貪心嘅我哋可以每樣都食啲,最多好食再叫,唔使浪費肥牛脂肪比例都均勻, 牛都唔錯,每次上來的份量也不少!任叫任食個半鐘都$200唔使,仲要係旺角區,仲要係食材新鮮,推介

他們的裝修頗有特色,而座位都闊落坐得舒服

他們最基本有兩個價錢選擇,一個係雞煲火鍋,另一個係雞煲火鍋刺身!我本身鍾意食刺身梗係加多幾十蚊啦,之後侍應就會特別給你刺身紙,果然無揀錯款式比平時放題的多,呢個價錢值

肥牛脂肪比例都均勻, 牛都唔錯,每次上來的份量也不少!