【旺角•Coffee Talks】————————————————————————#牛油果控 🥑 大家有冇試過牛油果蘸豉油wasabi🤪T小姐鍾意芥末口味沙律汁配椰果牛油果你哋又鍾意點食牛油果 歡迎下面留言分享吓👇今次介紹呢間新開時食過 鬧市中嘅文青咖啡小店☕️開咗都有4年 對我嚟講已經叫經營咗好耐 小店唔容易店鋪以木同植物做裝飾 幾有格調呢度又chill又舒服 同朋友hea一日都可以🥑 🍳 牛油果煙三文魚班尼迪 HKD142𝒮𝓂𝑜𝓀𝑒𝒹 𝓈𝒶𝓁𝓂𝑜𝓃 & 𝒜𝓋𝑜𝒸𝒶𝒹𝑜 ℰ𝑔𝑔 ℬ𝑒𝓃𝑒𝒹𝒾𝒸𝓉健康之選❤️賣相好啱打卡📸🥰擺盤整得靚 水波蛋煮得好好 動L的感覺一切開蛋汁源源不絕流出 流心效果👍🏻 (🌟拉到post最後看)煙三文魚配上大件牛油果 再配荷蘭醬 口感有層次旁邊有沙律菜作伴碟 挺開胃🍹蜂蜜荔枝梳打 HKD48ℋ𝑜𝓃𝑒𝓎 ℒ𝓎𝒸𝒽𝑒𝑒 𝒮𝑜𝒹𝒶又係打卡用📸🥰飲品加咗碟豆花先有呢個效果一邊攪拌一邊望住漸變效果 感覺治癒甜度okay 大前提要攪拌好 否則杯底蜂蜜好甜服務質素:😊😊😊😊食物味道:👅👅👅👅性價比: 💰💰💰 人均消費 HKD190(連加一)✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#nkik
【旺角•Coffee Talks】

🥑 🍳 牛油果煙三文魚班尼迪 HKD142
健康之選❤️賣相好啱打卡📸🥰擺盤整得靚
水波蛋煮得好好 動L的感覺
一切開蛋汁源源不絕流出 流心效果👍🏻
(🌟拉到post最後看)
煙三文魚配上大件牛油果 再配荷蘭醬 口感有層次

一邊攪拌一邊望住漸變效果 感覺治癒
甜度okay 大前提要攪拌好 否則杯底蜂蜜好甜

服務質素:😊😊😊😊
食物味道:👅👅👅👅
性價比: 💰💰💰 人均消費 HKD190(連加一)

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#nkiki旺角 #nkiki咖啡店 #nkiki西式

🏠 Coffee Talks @coffeetalks_hk
📮 旺角洗衣街167-175A號嘉德大廈地下2號舖
2021-09-18