2021-08-28 85 浏览
餐廳座位幾闊落,枱與枱之間嘅距離都足夠,坐得好舒服。最驚喜係每枱都放有一籃墨西哥脆片小食,可以慢慢一邊食,一邊揀。🤩🌟DIY Pasta($168)DIY Pasta可以自選汁、配料及粉各一,呢個價錢仲包埋沙律、餐湯及飲品一杯👍我地揀左溫泉蛋忌廉汁+ 大啡菇 +天使麵。一上枱打完卡後,當然係即刻整爛個溫泉蛋同啲忌廉汁撈勻😜天使粉彈牙,能掛上濃濃嘅忌廉汁味,而大啡菇就都幾juicy 。😋🌟明太子忌廉帶子手捲粉($148)因為太想食明太子嘅關係,另一款就冇點到Dinner set,而係單點左呢個明太子忌廉意粉。整碟意粉外貌粉粉紅紅的,有三粒大帶子,令我十分期待。醬汁十分creamy,忌廉味濃郁,稍稍蓋過淡淡的明太子味。作為明太子控,當然希望可以重口味多啲,再多啲明太子就更好啦!😜🌟炸薯條配黑松露醬( $58 )薯條熱辣辣送上嚟,要等一陣先食得。薯條夠脆夠香,配上香濃嘅黑松露醬,好味!😚🌟是日甜品(跟餐+$1)最驚喜係加一蚊就可以試多個甜品。今日嘅甜品係香蕉芝士蛋糕,啱晒一齊食個位鍾意食香蕉味嘅朋友啦!佢話香蕉味同芝士味都好濃郁。🍌🌟椰香菠蘿沙冰(跟餐 + $40)🌟草莓牛奶沙冰($68)兩

🌟DIY Pasta($168)

🌟明太子忌廉帶子手捲粉($148)

🌟炸薯條配黑松露醬( $58 )

🌟是日甜品(跟餐+$1)

🌟椰香菠蘿沙冰(跟餐 + $40)
🌟草莓牛奶沙冰($68)

兩個意粉意料之外地大份,相信多個人一齊share都冇問題😂不過意粉醬始終都好creamy,一定要趁熱食,凍咗就會容易飽😜