2023-04-21
朋友鍾意食放題,我地企係兆萬仲揀緊食邊間嘅時候,就有姐姐派咗張傳單比我地,話好抵食,仲話拎埋傳單幫襯抵d🤭 一入門口已經望到擺放雪條同雪糕嘅櫃,入面佈置好日式風格,坐底後隨即送上冬陰公湯底嘅鍋物,幾多料喎,海鮮有蝦、蜆、青口等,仲有火爐係底保持溫度,酸辣味平均🙂 刺身第一轉都係隨即附上,一大盤有好多款式,大路款式一定有,但連比較少見嘅象拔蚌都有得食呀,好驚喜😳 爐端燒係即叫即做,個人重點推介羊架同牛舌醃得好夠味,羊架同牛舌都好滑嫩,完全唔韌,必食👍 即炸天婦羅嘅炸物都係即叫即做,朋友同我都覺得炸蝦食落辣咀,幾爽口,好味道,燒菠蘿就好甜入口爆汁,食咗好多舊🤤 飲品櫃都幾多汽水同紙包飲品選擇,隔離仲有個甜品櫃,朋友食了話甜品大部分都係少甜,都幾健康喎😆 人均都只係$300左右,店員服務都幾好,主動幫我換碟,收嘢又快手😄