好耐好耐之前已經有去過Amico,最近農曆生日,男朋友安排收工後去旺角食過快飯,點知原來安排左去Amico ,相當有驚喜! (*ˉ︶ˉ*)兩層風格好唔同,地下較光猛,設計有少女心啲,上層較型格,係露營工業風,仲有唔少霓虹燈裝飾,非常之適合去打卡!(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)我地嗌左:卡邦尼意粉🍝$78 意粉好有誠意軟硬適中,奶香十足,入邊仲有唔少培根🥓菇🍄真係平靚正(≧∇≦)車打芝士牛肉漢堡🍔Set dinner $128 跟餐配意大利風乾火腿沙律🥗,俾男朋友秒清( ̄▽ ̄)佢話啲沙律菜爽口新鮮。牛肉漢堡麵包軟熟,漢堡扒厚身,,中間仲係粉紅色,煎得外面微焦,但内裏肉汁鮮嫩,推介! 薯條🍟係粗切,好有口感,外脆內軟。我地餐廳叫左:一陣先(+$25)其實係白桃、檸檬🍋、乳酸飲品,幾甜幾清新,外型都靚,適合打卡📸本來跟餐有甜品,係雪糕🍦但冇俾到我地~不過唔緊要,男朋友叫左自訂圖($38)係Linabell❤️ 好開心! 個意大利凍餅(送既 ,$0)好好味, cream 好滑身,蛋糕鬆軟,🍰食落一啲都唔漏! 💡整體嚟講,食物飲品質素好,環境舒適,服務有禮,性價比高,推介!

我地嗌左:
卡邦尼意粉🍝$78

車打芝士牛肉漢堡🍔Set dinner $128

我地餐廳叫左:一陣先(+$25)

本來跟餐有甜品,係雪糕🍦但冇俾到我地~