2022-11-25
今晚約左舊同學一齊聚下舊,約我旺角食麻辣 ,就試下食麻辣香鍋啦😍😍店內企理乾淨,餐牌每樣都好想食🫣🫣 ,今次點選了海鮮辣鍋,有蟹,蜆,蝦同鮑魚,蟹新鮮肉多,麻辣味夠,香噴噴,蟹鉗大大隻就知份量足🤗🤗蝦好爽,好正,用麻辣整飽魚好味,彈牙,沒有沙白蜆更好味,讚👍🏻黃金四季豆😍😍上枱已經緊聞到香濃咸蛋黃香,邪惡到不得了,四季豆都被咸蛋蛋包住,超正,咸香味道足,炒得又乾身,即刻要加碗白飯食😂😂水煮田雞,辣得好高質,不是只得辣,係麻辣得怡到好處。田雞大隻,不是碎碎上,啖啖肉,仲有其他配菜,木耳、薯粉,青瓜,薯粉厚身,好有咬口,又唔會難咬斷,索最麻辣汁,真係超正,爽yy 最後當然點了加多寶解解熱氣,檸檬茶味道都不錯。今晚傾傾講講又一晚🥰🥰🥰🥰