-台酒鍋 🔥上星期收工同朋友去旺角食飯 經過見到有間係地庫既台式吃到飽火鍋店 竟然唔洗好貴就有日本A5和牛 / 伊比利亞黑毛豬etc任食 就即刻嗌黎試下~✨ Level 4 (優惠價$438)日本A5北海道和牛 / 西班牙伊比利亞黑毛豬 / 紐西蘭羊肩肉 /海鮮蔬菜丸類任食🥢湯底 - 人蔘雞鍋 + 麻辣鍋 (鴛鴦湯底 +$40)麻辣湯底有勁多乾辣椒 八角等香料 非常惹味入面仲有我至愛既鴨血 食完仲可以去自助區添食🤩人蔘雞鍋真係有幾枝人蔘係度 蔘味極重 岩晒我 2個鍋其實都好夠味 唔洗點好多豉油都可以~🥢肉類牛小排 / 牛肩胛 / 牛板腱 / 牛胸爽 / A5北海道和牛 / 陸奧和牛印象最深刻 - 牛小排入口肥美 食落仲會帶有牛乳香A5北和牛有適度的脂肪分布 肉質滑嫩有彈性 入口即溶陸奧和牛 第一次食 肉質細膩柔嫩 雪花狀油脂分佈均勻 🥢自助區合共有36款蔬菜同丸類任君選擇由常見既皇帝菜 生菜 秋葵 蓮藕 蘿蔔到台式特色食材既豬米血糕 墨汁腸 三星蔥貢丸再到特別既芝心蟹棒 冬蔭公蝦球 芫茜燒賣等等都有🥢台灣小食鹽酥雞 黃金芋丸球 甜不辣 榴槤炸彈 什至連串燒都有!🥢海鮮類生猛海蝦 嫰滑生
台酒鍋 🔥

上星期收工同朋友去旺角食飯
經過見到有間係地庫既台式吃到飽火鍋

✨ Level 4 (優惠價$438)
日本A5北海道和牛 / 西班牙伊比利亞黑毛豬 /
紐西蘭羊肩肉 /海鮮蔬菜丸類任食

🥢湯底 - 人蔘雞鍋 + 麻辣鍋 (鴛鴦湯底 +$40)
麻辣湯底有勁多乾辣椒 八角等香料 非常惹味
入面仲有我至愛既鴨血 食完仲可以去自助區添食🤩
人蔘雞鍋真係有幾枝人蔘係度 蔘味極重 岩晒我
2個鍋其實都好夠味 唔洗點好多豉油都可以~

🥢肉類

由常見既皇帝菜 生菜 秋葵 蓮藕 蘿蔔到
台式特色食材既豬米血糕 墨汁腸 三星蔥貢丸再到
特別既芝心蟹棒 冬蔭公蝦球 芫茜燒賣等等都有

🥢台灣小食
鹽酥雞 黃金芋丸球 甜不辣 榴槤炸彈 什至連串燒都有!

🥢海鮮類
生猛海蝦 嫰滑生魚片 蟹籽蝦滑 花膠片 生蠔 蜆肉
帆立貝 深海魚柳 小花枝 等等款款都大隻新鮮

🥤飲品
主要以罐裝飲品為主 有黑糖薑母菜 黑松沙士 烏龍茶
連唔同味道既珍珠奶茶都有得揀~

🍦甜品
有Movenpick 雪糕任食 大滿足!
2023-04-11