最近同朋友去咗旺角嘅韓燒大叔餐廳,餐廳係喺旺角西洋菜南街,離地鐵旺角E2出口只有一分鐘嘅路程。韓燒大叔係一間新開嘅自助餐餐廳,佢地供應嘅韓式放題真係近年喺香港難得見到!📍一踏入韓燒大叔,就被寬敞嘅環境同豐富嘅美食吸引,晚餐時段每位只需$298,再加$88就可以享受海鮮刺身放題,價格好超值。我同朋友都覺得呢個價錢好抵食🍣🍤一坐低,服務員即刻送上燒肉頭盆,餐桌上擺滿咗各式各樣嘅燒烤食材,包括韓式豬頸肉、韓式雞肉、薄切牛脷、美國安格斯下肩胛肉、澳洲穀飼黑安格斯牛板腱、五花腩(薄切)、韓式辣豬肉等。特別推薦佢哋嘅蜜糖芥末醬,令每一口都更加美味。🥩🔥😋除咗燒肉,餐廳仲有其他肉類同韓式小食湯品,可以掃描QR碼點單,例如泡菜煎餅、韓式柚子單骨雞翼、韓式魚板串、韓式蛋卷、韓式野菜粉絲同韓式冷麵等。好推薦佢哋嘅魚甫,燒烤後嘅口感好香🐟🍳🥬🍜外面仲有甜品區,有好多款雪糕同小菜可以自由取用,仲可以DIY整爆谷雪糕,同埋飲品區!🍦🍿😄值得一睇係佢地有啤酒任飲,仲有韓國大熱既啤酒Hite,好岩同朋友一齊黎聚會~對於鍾意K-pop嘅朋友黎講,最正係餐廳入面有部大電視播放緊最新嘅kpop mv,愈食愈興奮~味道:⭐️

味道:⭐️⭐️⭐️⭐️

環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️