餐厅: 捌壹壹 (奶路臣街)
资讯:

兵仔同娘娘们不嬲都好钟意食川菜,呢间811已经系第二次encore真系色香味俱全,cp值又高!嗌咗一份辣子鸡,好大碟份量好多,啲鸡丁炸得好脆,外脆内软!辣味都好够愈食愈正,送饭一流另外仲有半份嗌,2个人去嗌半份就够~水煮肥牛都做得好出色,好多肥牛同配料,可以一路煲住食,啲麻辣愈煲愈出味佢个汤底唔会太油,又唔会太咸,做得啱啱好。我地都叫咗必选的冷锅酸菜鱼,除咗有大量鱼外,佢都有好多配料,例如酸菜、金菇及芽菜等,最惊喜佢有好多薯粉同酸菜汤好夹,愈食愈开胃。另外啲鱼煮得好滑好淋,又唔腥,唔食鱼嘅朋友都食到最后叫咗个黑糖糍粑,呢个都系必叫的,佢好快卖哂啲糍粑煎到外脆内软,好软糯烟靭,配埋啲黄豆粉同黑糖汁真系好好食
真系色香味俱全,cp值又高!

愈食愈正,送饭一流
另外仲有半份嗌,2个人去嗌半份就够~

佢个汤底唔会太油,又唔会太咸,做得啱啱好。

最后叫咗个黑糖糍粑,呢个都系必叫的,佢好快卖哂
辣子鸡
水煮牛