第三站

Station 3 Cafe
2022-10-20 43 浏览
今日同朋友喺旺角行街行到好攰,就搵左呢間喺金雞廣場嘅station 3 cafe 食野,非常就腳。入到黎發現呢度嘅裝修以白色為主調,光線充足,座位都好闊落。食物方面,有A至H嘅dinner set可以揀,包一杯$38嘅飲品,仲可以再加$38就有蛋糕同沙律,好抵!所以我地揀左兩個餐再加配埋蛋糕同沙律。我地揀左燒牛肉配田園沙律同埋煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵。我朋友好中意食沙律,所以就算已經加配左沙律,佢都係想order 燒牛肉沙律餐😂我本身唔係好中意食菜,點知我覺得呢度d沙律真係好好食!沙律有充足嘅芝麻醬,d蔬菜好新鮮!煙三文魚闊條麵個賣相好靚,d三文魚砌到好似朵玫瑰花咁🥰飲品方面我地揀左oreo 奶昔同埋熱情果乳酪。兩杯都好好味呀,又大杯,影相都好靚。最後食埋兩件cheesecake,又係賣相滿分😍食到好滿足
入到黎發現呢度嘅裝修以白色為主調,光線充足,座位都好闊落。
煙三文魚闊條麵個賣相好靚,d三文魚砌到好似朵玫瑰花咁🥰
最後食埋兩件cheesecake,又係賣相滿分😍食到好滿足