2017-04-08 687 浏览
第一次寫食評因為真係覺得太好=)港島區朋友想搵間坐得嘅cafe 傾下偈其實好困難,今次係因為本身訂咗檯嘅cafe 突然跳fuse 所以先無意中上咗嚟moment~上到去無乜人,坐低覺得staff 都幾nice (因為先前嗰間一入去已被黑面),set dinner 都幾多選擇!可惜因為材料問題無晒啲burgers...staff 好細心同我哋講兩個女仔食唔晒兩個set dinner (乜覺得我哋咁細食?!),最後嗌咗一個肉醬扁意粉set+椒鹽雞翼+黑松露薯條,飲品係拖肥咖啡+榛子朱古力咖啡 (隻杯好靚!),staff 仲好好咁俾多一碗餐湯我哋! 😃 碟意粉嚟到……嘩!大碟到!!我終於明點解staff 話一人一碟會食唔晒😲 但認真足料好味~ 另外黑松露薯粉個醬堅正😋 雞翼個味幾好但略為乾咗啲! 而且我哋嗌呢少少野就坐咗人哋三個鐘,仲有免費wifi,真係物超所值!
第一次寫食評因為真係覺得太好=)
肉醬扁意粉+黑松露薯條+椒鹽雞翼
拖肥咖啡+榛子朱古力咖啡