2019-06-05 167 浏览
波士冰室喺荃灣區開咗第二間分店。第一間係千色匯, 經常見到好多人排隊 ,呢幾日喺寶石樓開咗第二間分店, 今日早上見到冇人排隊,我同朋友就入去食個早餐。我叫了珍珠帶子粒火腿通粉 平煎雙蛋牛油厚多士配熱咖啡(少奶)$37。想講下杯咖啡先,我好彩習慣叫小奶, 但係杯咖啡嚟到,我一飲。。。。嘩。。。 都好多奶喎!! 我朋友叫嘅早餐都係叫熱咖啡,但佢冇叫小奶即係正常嘅奶分量, 佢個杯簡直好似latte 咁樣樣, 我試飲過,咖啡味好淡!! 我朋友簡直係飲唔落話明係珍珠帶子,佢真係細細粒,又冇呃到人嘅🤪 有幾多粒?咪就係幅相見到咁多囉 🤷🏻‍♀️ 通粉太淋bad bad,啱 bb仔食, 唔啱我食🙈🙈 反而我欣賞佢嘅湯底,夠濃郁至於炒蛋同牛油厚多士,一般水準啦總括嚟講37蚊一個早餐喺呢一區, 我覺得有點兒貴🤑🤑 唯一好處都叫做坐得好舒服,同朋友傾下計唔會趕你走!! 裝修得靚靚仔仔幾特別!
波士冰室喺荃灣區開咗第二間分店。

至於炒蛋同牛油厚多士,一般水準啦

總括嚟講37蚊一個早餐喺呢一區, 我覺得有點兒貴🤑🤑

2019-06-04
$37 (早餐)