2010-05-11 31 浏览
上晝九點鐘左右, 嘩, 真係多人到爆, 排隊買野食好多人, 拎野食好多人, 堂食都好多人.試一試 歐陸腸+炸魚柳+煙肉炒薯仔+厚多士+熱咖啡拎左份早餐之後, 第一個印象係: 乜咁似垃圾堆填區? 尤其係煙肉炒薯仔. 可能太多人, 乜都求求其其... anyway, 用埋優惠券($22-2=$20), 平平地, 算啦.值得一讚ge係成舊牛油俾你自己鍾意搽幾多就幾多 , 有D快餐店會幫你搽埋, 不過我成日都覺得唔夠, 叫佢俾多D牛油, 同埋亦都唔知佢俾咩牛油你...歐陸腸: 原本海報影出黎果條好似大條D, 估唔到事實上係咁細, 縮左一半, 不過味道唔錯, 我唔鍾意食普通腸仔, 用差唔多價錢有得試歐陸腸, 算啦, 幾好, 都煎得熱ge! 炸魚柳: 我呢塊真係好油, 不過條邊都脆ge, 望下隔離枱, 人地塊魚柳好似炸得脆D同望落好似無咁油, 只能怪自己唔好彩, 為左令塊魚好似無咁油, 我狂點奇妙醬, 自欺欺人的方法 煙肉炒薯仔: 煙肉好香好好味, 但係只得幾粒 薯仔仲油過舊魚, 啖啖油, 其實係好夠鹹香, 味道幾好, 但係真係好多油! 再加幾條洋葱, 好味, 但係都係好油 厚多士: 外觀真

試一試 歐陸腸+炸魚柳+煙肉炒薯仔+厚多士+熱咖啡

拎左份早餐之後, 第一個印象係: 乜咁似垃圾堆填區?

值得一讚ge係成舊牛油俾你自己鍾意搽幾多就幾多

煙肉炒薯仔: 煙肉好香好好味, 但係只得幾粒
再加幾條洋葱, 好味, 但係都係好油

厚多士: 外觀真係唔多靚, 好地地一塊包點解會切到咁ge樣, 不過佢條邊係脆ge, 搽左牛油唔好理佢個樣其實都係一塊好食ge多士

熱咖啡: 我不嬲唔會落糖, 咖啡好味

我份早餐太似垃圾堆填區, 只能怪自己唔好彩, 其他人果D都唔係咁垃圾樣...
2010-05-11
$20 (早餐)