2007-06-27
本人住係九龍灣,幫襯茜廊都有十年,第一次打食評,想先講返呢間野既早餐先早餐選擇普通,無轉好耐,但都可以接受,主要都係雞牛魚扒配蛋或者煙肉果類我次次去食早餐都會食牛扒炒蛋,質素穩定,以二十零蚊既價錢還可以,份量足夠,有配薯角佢既早餐平均都好大份的,如果真係想食得好豐富好飽,就可以試豬扒配炒蛋,豬扒係吉列的,半隻碟咁大,但味道唔穩定,間中有雪味同埋食完會好飽牛扒肉質還好,當然無得同西冷比,但唔係乾爭爭果種任食韓燒貨,d汁都可以,味道適中雞扒就少食,但都還可以,以早餐計各樣都幾好既算仲有面餐同其它中式野,但個人認為無咁好,而且以上果種早餐係跟面包或者多士,可以叫佢比提子包你,野飲最好唔好飲咖啡,特別係對咖啡有要求既朋友整體泥講,早呢到既早餐幾好,貴茶餐廳幾蚊,坐得舒服d,星期六朝早會比較爆
雞扒就少食,但都還可以,以早餐計各樣都幾好既算