🍓士多啤梨芝士奶蓋窩夫 $68牛角包烘到微暖,口感酥脆🥐芝士奶蓋味道鹹香,唔會膩☺️士多啤梨醬酸酸甜甜咁,同奶蓋非常夾🤤🐙香煎八爪魚壽喜燒意大利飯 $208呢個係店員推薦既,的確係出面無可能食到呢個配搭🤩估唔到壽喜燒同risotto都可以咁夾,個人覺得可以超越烏冬🍜米粒做到半生熟既口感,而且吸滿曬壽喜燒既咸甜咸甜既味道🙈八爪魚比較韌,一般般🧐🐷保濕豬鞍配蜜糖芥末籽醬 $218豬鞍邊邊既位置帶有少少焦香,好惹味😚就算係瘦肉既部份都依然保持juicy,完全唔柴🐽就算旁邊既配菜都完全唔馬虎,焗既時間同調味都恰到好處!🦑脆炸墨魚嘴 $68大推💙佢個炸粉唔知點整架呢,擺到最後都唔會變腍,或者食到成口油😍而且份量都好多,每粒都大大粒😝而且餐廳即刻炸,上檯係惹辣辣🔥🍹Capital Heaven $58呢被主要係熱情果同菠蘿🍍聽都知係唔會錯既組合👍🏻唔會過甜,都幾fresh~餐廳開係商業大廈裡面,唔係住附近既可能未必留意到佢😿餐廳既食物有驚喜,本身以為純粹係打卡餐廳🥳而且餐牌選擇多元化,西餐、壽司、甜品…相信可以迎合唔同人既口味💖推薦大家黎試下
🍓士多啤梨芝士奶蓋窩夫 $68

🐙香煎八爪魚壽喜燒意大利飯 $208

🐷保濕豬鞍配蜜糖芥末籽醬 $218

🦑脆炸墨魚嘴 $68

🍹Capital Heaven $58

餐廳開係商業大廈裡面,唔係住附近既可能未必留意到佢😿餐廳既食物有驚喜,本身以為純粹係打卡餐廳🥳而且餐牌選擇多元化,西餐、壽司甜品…相信可以迎合唔同人既口味💖推薦大家黎試下