2020-09-29 163 浏览
這菊花煙薰帶子已值回票價😍滿室菊花香送到桌子上,帶子是刺身帶子,所以煙薰只為吃起來香噴噴的,真係好特別👍🏻好推介!鵝🦢肝配「好多野😅」焦糖青檸清味蕾,好正🤩意大利黑醋汁加蘋果連鵝肝食無咁膩。鵝肝煎得少少🤏脆,更香更濃😉鮑魚配骨膠原含量高的海藻連蟹肉汁,隻鮑魚是剛撈起的,勁新鮮又嫰滑,燒完收了少許水分,顯得更有鮑味😋A5和牛配蒜片、美國大啡菇、茄子🍆南瓜🎃粉紅岩鹽,最最最失敗是得要求7成熟😭😭😭本來更「即溶」,不過依家都仍然好好食😋西施貝清酒湯,這湯好重海水味,我一般👌我朋友好鍾意食蛋,所以最喜歡這海膽蒸蛋😅最後那個巨型美味鮮菠蘿🍍雪葩,正到我滿足地大叫🤩🤩🤩🤩🤩整體都係好推介的,下次跟另外的朋友會再食😇雖然想有折扣優惠,但有這高質素,不敢提出😅😅

西施貝清酒湯,這湯好重海水味,我一般👌

我朋友好鍾意食蛋,所以最喜歡這海膽蒸蛋😅

最後那個巨型美味鮮菠蘿🍍雪葩,正到我滿足地大叫🤩🤩🤩🤩🤩